We zijn LIVE!

Baby Sarah met Soft Toy Duif en Soft Toy Grachtenpandjes | NOOX City Kids

 

YAY, we zijn gelanceerd!

In onze vorige nieuwsbrief schreven we dat we de kriebels hadden maar achteraf gezien was dat niets vergeleken bij wat we nu voelen; we zijn namelijk officieel live!!!

Ons eerste breaking news is dat onze website vanaf vandaag online is!! Na maanden bouwen, zweten, slechte grappen, af en toe een kleine irritatie maar ook heel veel high fives en dansjes is het nu mogelijk onze eerste collectie te bewonderen en te kopen via www.nooxcitykids.nl!!

Dus surf snel naar onze website en spread the word!

Daarnaast ligt onze collectie in al meer dan 10 winkels! Op www.nooxcitykids.nl kun je precies vinden waar. Hou de site goed in de gaten want er komen wekelijks nieuwe verkoopkanalen bij. Ken jij nog leuke winkels die geschikt zijn om NOOX City Kids te verkopen? Stuur dan even een mailtje naar kristi@nooxcitykids.nl.

 

Klein Beginnen & GROOOT | NOOX City Kids   Mijn Eerste Momentjes Kaarten Rotterdam | NOOX City Kids

 

We zijn ontzettend trots dat sommige winkels (bijvoorbeeld KEET en de Kleine Kapitein in Rotterdam) meteen iets gepost hebben op social media en dat daar enorm enthousiaste reacties op komen van mensen die wij helemaal niet kennen! Van andere winkels hoorden wij dat de verkoop op dag 1 meteen al hartstikke goed ging. We zijn apetrots!!

 

Lancering NOOX City Kids - trotse eigenaren Inoek en Kristi | NOOX City Kids   Originele kraamcadeaus op de lancering NOOX City Kids | NOOX City Kids

Originele kraamcadeaus op de lancering NOOX City Kids | NOOX City Kids   Inoek en Kristi heten iedereen welkom bij de lancering van NOOX City Kids | NOOX City Kids

 

Last but not least denken we nog – zwevend op een roze wolk – terug aan ons lanceringsfeest. Met onze liefste familie en vrienden hebben we de aftrap van NOOX City Kids gevierd. Wat was het een mooie dag! Dank allemaal voor jullie komst en steun!!

 

AVG

De Wet AVG is enige tijd geleden van kracht gegaan waardoor we zeker willen weten dat jij onze nieuwsbrieven wilt blijven ontvangen. Wil je niets van onze ontwikkelingen missen, blijf dan vooral ingeschreven 🙂 Wanneer je deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen klik dan op onderstaande link:
Ik schrijf me liever uit