Eindelijk, het gaat gebeuren!

Eindelijk, het is bijna zover!

We hebben een beetje last van de kriebels; dat komt deels door het mooie weer, maar vooral omdat onze lancering naderbij komt! Na zoveel maanden hard werken is het ongelooflijk dat het nu daadwerkelijk gaat gebeuren. Vorige week kregen we bericht dat een groot deel van onze producten elk moment in de haven van Rotterdam aan kan komen. Dat is zó spannend aangezien we ze nog niet in het echt hebben gezien.

Inoek en Kristi vieren dat ze bijna lanceren | NOOX City Kids

Toen we dit te horen kregen, moesten we dit natuurlijk vieren met pannenkoeken en een groot stuk taart

Weken daarvoor hebben we zeer intensief contact gehad met onze producent en de partij die voor ons de quality control doet. Het bleek dat een aantal producten niet 100% aan onze kwaliteitseisen voldeed. Onze producent heeft toen met een team keihard gewerkt om alle producten – die al klaar stonden voor verzending – uit te pakken en opnieuw te controleren. We zijn ontzettend blij dat we zo’n goede partner hebben gevonden die bereid is geweest om tot het uiterste te gaan om de beste kwaliteit te leveren. Het gekke is dus dat we heel veel foto’s hebben gezien van de producten maar ze nog niet met eigen ogen hebben kunnen zien. Zodra de producten dus in ons magazijn aankomen, stappen wij in de auto en rijden we er met gierende banden naar toe!

Mijn Eerste Momentjes Kaarten vouwen | NOOX City Kids   Mijn Eerste Momentjes Kaarten vouwen | NOOX City Kids

Mijn Eerste Momentjes Kaarten vouwen | NOOX City Kids   Mijn Eerste Momentjes Kaarten vouwen | NOOX City Kids

Van een ander deel van onze producten zijn we trots om te zeggen dat deze in Nederland zijn gemaakt. Het gaat hier om de ‘Mijn eerste momentjes in Rotterdam’ en ‘Mijn eerste momentjes in Amsterdam’ kaartjes. We vinden ze prachtig geworden en zijn blij dat we een lokale ondernemer hebben kunnen steunen. Een nadeel van productie in Nederland is echter dat er wat meer werk bij komt kijken; we hebben ze namelijk zelf moeten assembleren. Maar gelukkig zijn we gezegend met fantastische ouders die een hele (zonnige) vrijdag hebben opgeofferd om samen met ons deze uitdaging aan te gaan. Het werd al snel duidelijk dat we allemaal in een vorig leven achter de lopende band hebben gestaan, want wat waren we een geoliede machine! Helaas zijn we nog niet helemaal klaar, dus er zal snel weer een gezellige familie vouwdag op het programma staan 🙂

Inoek en Bart werken aan de website | NOOX City Kids

En ondertussen bouwen we natuurlijk hard aan onze website met onze fantastische websitebouwer Bart. We hopen jullie snel te kunnen informeren dat we live zijn! Nog even geduld..

Een ander belangrijk moment voor ons is de fotoshoot die we gepland hebben. Met een ervaren fotografe, styliste en een paar piepkleine fotomodelletjes gaan we deze maand aan de slag om in een serie mooie beelden onze producten zo veel mogelijk te laten shinen. We hebben veel vertrouwen in het team maar vinden het tegelijk heel spannend omdat je kleine kinderen natuurlijk niet zo makkelijk kunt sturen. We verheugen ons heel erg om de foto’s straks aan jullie te laten zien. Naast de fotoshoot met modelletjes, doen we er ook nog een voor alleen de producten. Daarvoor hebben we ook een geweldige fotograaf (ook Bart; wat is dat toch met die naam?) bereid gevonden om te helpen. To be continued..

Fotoshoot Producten | NOOX City Kids   Fotoshoot Producten | NOOX City Kids

En achter de schermen werken wij natuurlijk hard aan het opzetten van onze financiële administratie, het stroomlijnen van onze orders, professionalisering van onze opslag, uitwerking van onze social media strategie en – last but not least – de uitwerking van onze volgende collectie. Kortom, die kriebels zijn er niet voor niets!

 

Wil je nog beter op de hoogte blijven van onze lancering?
Volg ons dan via onze social media kanalen Instagram en Facebook.
#nooxcitykids
#ontdeksamendestad