Er komen nieuwe NOOX City Kids producten aan!

Wij hebben weer wat spannends te vertellen; we staan namelijk op het punt om nieuwe voorraad te bestellen (slik!). En deze nieuwe bestelling bestaat niet alleen uit nieuwe voorraad van onze bestaande collectie; we hebben wederom nieuwe producten ontwikkeld!

Baby met Mijn Eerste Momentjes in Rotterdam Kaarten | NOOX City Kids

Joepie!

Zacht babyboekje Den Haag

Zo zijn we ontzettend trots om te zeggen dat jullie voor het einde van het jaar een zacht babyboekje over Den Haag kunnen verwachten! Het boekje toont de bekende plekken in Den Haag zoals de Hofvijver, de Ridderzaal, Chinatown en Scheveningen en je wordt – zoals je van ons gewend bent – rondgeleid door de vrolijke stadsdieren. We kunnen niet wachten tot we het aan jullie kunnen laten zien!

… Hieronder een sneak peak van de voorkant van het boekje …

NOOX welkom in Den Haag kraamcadeau

Geboorteslinger Amsterdam en Rotterdam

Daarnaast lanceren we een volledig nieuw product in Amsterdam en Rotterdam; de geboorteslinger! Beide slingers zijn verkrijgbaar in roze en blauw en bevatten vrolijke afbeeldingen van de stad. We verkopen ze in een mooi geschenkdoosje en je krijgt er twee handige zuignapjes bij zodat je ze bijvoorbeeld op het raam kunt hangen. We hebben al een paar keer ons sample uit de handen van een koopgrage klant moeten trekken dus we hebben een goed gevoel bij deze nieuwe producten 🙂

… De onderstaande producten zijn samples (en zijn beide straks verkrijgbaar in het roze en blauw)! …

Geboorteslinger Hoera een Rotterdammertje Blauw | NOOX City Kids

Geboorteslinger Hoera een Amsterdammertje Roze | NOOX City Kids

Personaliseer je kraamcadeautje

We zijn zelf gek op gepersonaliseerde cadeautjes! Daarom kun je sinds kort via onze webshop de naam van het pasgeboren kindje laten drukken op onze zachte baby boekjes. Er kunnen meerdere woorden op het wolkje worden gedrukt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor ‘Lieve kleine (naam)’.

We hebben ondertussen al heel wat klantjes, zoals Annie, blij gemaakt met een boekje met naam.

 

Gepersonaliseerd Kraamcadeau van NOOX city kids

 

Kun jij ook niet wachten en wil je zo snel mogelijk meer informatie over deze nieuwe producten? Neem dan contact met ons op! Natuurlijk horen we sowieso graag van je als je iets met ons wilt delen 🙂