Op maat

Kristi en Inoek | NOOX City Kids

op maat

Wist je dat wij al onze producten zelf bedenken en ontwerpen? Dit betekent dat wij ieder product speciaal voor jou op maat kunnen maken. Vind je het leuk om na te denken over een product speciaal voor of over jouw bedrijf of winkel? Of wil je gewoon heel graag dat er ook een collectie komt van de stad waarin jouw winkel is gevestigd? Dan maken we graag een afspraak.

Ben je benieuwd naar wat voor producten wij allemaal op maat kunnen maken, aan welke aantallen je moet denken en wat voor prijzen hieraan verbonden zijn? Vraag dan hier onze prijslijst aan.

Wij kunnen niet wachten om met jou aan de slag te gaan!

contact

info@nooxcitykids.nl

+31 (0) 644496951

hoe gaan wij te werk

1. Brainstorm
We beginnen met een gezamenlijke brainstorm waarin we je het hemd van het lijf vragen. Om er zeker van te zijn dat we je goed hebben begrepen, maken wij alvast wat eerste schetsen.

2. Eerste opzet
Na de eerste brainstorm trekken wij ons terug in onze studio om de ideeën verder uit te werken. Al snel zul je per mail van ons een eerste opzet ontvangen.

3. Aanvragen van het sample
Op de eerste opzet is het mogelijk correcties aan ons door te geven. Deze verwerken wij in een nieuw voorstel. Na goedkeuring vragen wij een sample aan bij onze supplier.

Op maat producten | NOOX City Kids
Soft Toy Duif - Zacht Babyboekje | NOOX City Kids

4. In productie
Zodra het sample binnen is, bespreken we die samen. Eventuele correcties verwerken wij nog één keer tot een definitief ontwerp. Zodra we van jou een definitief akkoord hebben gekregen, geven wij onze supplier een ‘go’, waarop jouw product in productie gaat.

5. Levertijd
Het productieproces duurt gemiddeld 3 maanden. Daarna worden je op maat gemaakte producten in jouw winkel of magazijn geleverd. De verzending duurt ongeveer een maand.

Op deze manier maakten wij al producten voor partners als Keck en Lisa, De Banier en Plaswijckpark.