Kristi en Inoek | NOOX City Kids

over ons

Hallo en welkom op onze website!

Wij zijn Inoek en Kristi, bewoners van één van de mooiste steden van Nederland. Sinds 2018 zijn wij de trotse eigenaren van NOOX City Kids.

Iedere dag werken wij met veel plezier en liefde aan het bedenken en ontwerpen van mooie, duurzame producten voor nieuwe stadsbewonertjes.

Naast de producten die wij zelf maken, werken wij ook graag samen: bijvoorbeeld met WPG media / Uitgeverij Witte Leeuw (zacht babyboekje en flapjesboek), Return to Sender (Romper Hello World, Natural Materials en Locally Grown), Uitgeverij de Zeekoe (kartonnen boekje Den Haag),  Keck & Lisa (o.a. zacht babyboekje), Plaswijckpark (zacht babyboekje en soft toy) en de Banier (zacht babyboekje). Vind jij het ook leuk om samen te werken? Neem dan contact met ons op via info@nooxcitykids.nl.

waar wordt het gemaakt

Wij werken uitsluitend met integere en gecertificeerde producenten. Onze producten worden gemaakt in Nederland, Polen, Bangladesh, China en Pakistan en door intensief samen te werken met lokale partners zorgen wij ervoor dat de productie op duurzame en nette wijze gebeurt. Één van deze partners is Return to Sender. Binnen deze samenwerking maken wij gebruik van een supplier uit Bangladesh die onze producten met de hand van restmaterialen maakt. De vrouwen die aan onze producten werken krijgen een eerlijk loon waardoor zij financieel onafhankelijk zijn en voor zichzelf en hun gezin kunnen zorgen. Ze krijgen goede gezondheidszorg, werken onder veilige omstandigheden en worden intern opgeleid. Door de korte lijnen met al onze partners en suppliers, die dankzij intensief contact en het werken met kleine teams zijn ontstaan, kunnen we ervoor zorgen dat het beoogde kwaliteitsniveau steeds wordt behaald.

Supplier Return to Sender Bangladesh | NOOX City Kids
Zacht Babyboekje | NOOX City Kids

onze producten

In de producten die wij bedenken en ontwerpen spelen stadsdieren als dikke duif, poes, hond en eend de hoofdrol. Zij laten kinderen hun omgeving ontdekken door hun favoriete plekjes van de stad te laten zien. Vaak komen zij hierbij in grappige situaties terecht, want humor speelt bij ons een belangrijke rol.

Wij maken onze producten aan de hand van onze drie kernwaarden:

Kernwaarde Liefde | NOOX City Kids

liefde

Al onze producten worden met veel liefde door ons bedacht, ontworpen en gemaakt. Uitgangspunt daarbij is onze liefde voor de stad en voor mooie en unieke producten.

Kernwaarde Samen Ontdekken | NOOX City Kids

samen ontdekken

Met onze producten kun je samen de stad ontdekken. Dat kan onderweg maar ook later, rustig thuis, om alle indrukken te verwerken. Na de drukte van de stad is dat soms wel nodig!

Kernwaarden | NOOX City Kids

herkenbaarheid

Herkenbaarheid is erg belangrijk in de ontwikkeling van je kindje. Onze producten tonen alledaagse plekken en dieren en sluiten daarbij aan bij de belevingswereld van je kleintje.

vraag marie

Bij de productontwikkeling werken wij samen met ontwikkelingspsychologe Marie. Marie is werkzaam als jeugdprofessional in Dordrecht waar zij kinderen van 0-18 jaar begeleidt. Ook is Marie een trotse bewoner van Rotterdam waar zij samen met haar man en twee kindjes woont. Voor de productontwikkeling hebben wij ons samen met Marie verplaatst in de belevingswereld van een jong kindje in de stad. Ons uitgangspunt is altijd dat de producten een herkenbare afspiegeling van de directe omgeving van je kindje vormen, zodat je samen de stad kunt ontdekken. Of thuis juist een momentje van rust creëert om alle indrukken van de stad te verwerken.

Heb jij een vraag over de ontwikkeling van jouw kindje in de stad? Marie beantwoordt je vraag graag! Stuur je vraag per mail naar vraagmarie@nooxcitykids.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Vraag Marie | NOOX City Kids