Hallo! Wij zijn Inoek en Kristi

De trotse eigenaren van NOOX City Kids. Op deze webshop kun je onze collectie originele kraamcadeaus vinden geïnspireerd door Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. We zijn van plan snel uit te breiden. So stay tuned!
Inoek en Kristi - de trotse eigenaressen van NOOX City Kids met zoontje Mats en Soft Toy Duif | Originele Kraamcadeaus NOOX City Kids

We zijn allebei enorm gedreven om unieke en mooie producten voor kinderen te maken. Als trotse bewoners van een grote stad willen we graag onze liefde voor de stad overbrengen. We zien de wereld als iets moois, kleurrijks en inspirerends en zien vooral de lol in alledaagse situaties. We hopen dat je deze liefde en lol terugziet in onze producten! 

We bedenken en ontwerpen alle producten zelf. En uiteraard zorgen we ervoor dat deze op een goede manier gemaakt worden onder de juiste omstandigheden. We zijn trots om te zeggen dat bijna de helft van onze collectie in Nederland wordt gemaakt. De rest halen we van verder weg (Azië) en middels lokale, integere partners zorgen we dat dit op een duurzame en nette wijze gebeurt.

onze kernwaarden

Kernwaarde Liefde | NOOX City Kids

liefde

Al onze producten worden met veel liefde door ons bedacht, ontworpen en gemaakt. Uitgangspunt is daarbij onze liefde voor de stad en voor mooie en unieke producten.

Kernwaarde Samen Ontdekken | NOOX City Kids

samen ontdekken

Met onze producten kun je samen de stad ontdekken. Dat kan onderweg maar ook later, rustig thuis, om alle indrukken te verwerken. Na de drukte van de stad is dat soms wel nodig!

Kernwaarden | NOOX City Kids

herkenbaarheid

Herkenbaarheid is erg belangrijk in de ontwikkeling van je kindje. Onze producten tonen alledaagse plekken en dieren en sluiten daarbij aan bij de belevingswereld van je kleintje.

#vraagmarie

Bij de productontwikkeling werken wij samen met ontwikkelingspsychologe Marie. Marie heeft Psychologie gestudeerd in Tilburg en is momenteel werkzaam als jeugdprofessional in Dordrecht waar zij kinderen van 0-18 jaar begeleidt. Marie is getrouwd met Laurens en zij hebben samen een zoontje, Noah, van 1 jaar. Ze wonen met veel plezier in Rotterdam.

Voor de productontwikkeling hebben wij ons samen met Marie verplaatst in de belevingswereld van een jong kindje in de stad. Ons uitgangspunt is altijd dat de producten een herkenbare afspiegeling van de directe omgeving van je kindje vormen, zodat je samen de stad kunt ontdekken. Of thuis juist een momentje van rust creëert om alle indrukken van de stad te verwerken. Wil je nog meer weten over hoe wij samen met Marie producten ontwikkelen? Lees dan onze blog!

Heb jij een vraag over de ontwikkeling van jouw kindje in de stad? Marie beantwoordt je vraag graag! Stuur je vraag per mail naar vraagmarie@nooxcitykids.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Ontwikkelingspsychologe Marie denkt mee met de productontwikkeling #vraagmarie | Originele Kraamcadeaus NOOX City Kids

En dit zijn onze Aziatische power vrouwen!

Aziatische Powervrouwen van NOOX Azie - Kuala Lumpur - Maleisië - Jakarta - Indonesië - Bangkok - Thailand - Tokyo - Japan | Originele Kraamcadeaus NOOX City Kids

Wist je dat NOOX vier jaar geleden is begonnen in Azië? Inmiddels staat daar een bedrijf dat volledig gerund wordt door lokale vrouwen die hun liefde voor de (bizar drukke, heftige en te gek gave) Aziatische steden overbrengen middels kleurrijke en zachte kinderproducten. We hebben een Jakarta, Bali, Kuala Lumpur, Bangkok en Tokyo collectie en alles wordt lokaal en duurzaam geproduceerd en gerund. De lokale klant verschilt natuurlijk ook van de Nederlandse; waar in Nederland zachte pasteltinten de boventoon voeren, zijn dat in Azië juist de felle en vrolijke kleuren. Ons doel is om vrouwen van verschillende culturen en achtergronden bij elkaar te brengen, op te leiden en financieel onafhankelijk te maken. En natuurlijk hebben we gewoon hartstikke veel lol met z’n allen! Helaas is dit wel bijna altijd via Skype omdat we immers best wel wat kilometers uit elkaar wonen. Wil je meer weten over NOOX Azië? Bezoek dan www.nooxdesigns.com!