Over ons

over-ons-banner (1)

over de oprichters

Welkom bij NOOX City Kids, waar wij met veel plezier en liefde de mooiste, duurzame producten ontwerpen voor nieuwe stadsbewonertjes. Opgericht in 2018 door Inoek en Kristi en sinds 2024 mag Kim zich de trotse eigenaar noemen. Mis jij nog producten van een bepaalde stad (of regio/provincie)? Wij zijn altijd op zoek naar leuke samenwerkingen en kansen om onze collectie uit te breiden. Neem dus graag contact met ons op via info@nooxcitykids.nl.

waar wordt het gemaakt

Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat wij uitsluitend werken met integere en gecertificeerde partners. Bijna onze hele collectie wordt volgens de fairtrade principes in Bangladesh gemaakt.

Deze producten worden allemaal van restmaterialen gemaakt. De vrouwen die aan onze producten werken krijgen een eerlijk loon waardoor zij financieel onafhankelijk zijn en voor zichzelf en hun gezin kunnen zorgen. Zo krijgen ze goede gezondheidszorg, werken onder veilige omstandigheden en worden intern opgeleid.

Het resterende deel van onze producten komt uit Polen, de Baltische Staten en China. Door de korte lijnen met al onze partners en suppliers, die dankzij intensief contact en het werken met kleine teams zijn ontstaan, kunnen we ervoor zorgen dat het beoogde kwaliteitsniveau steeds wordt behaald. Bovendien dragen wij zo ons steentje bij aan een beter milieu en kunnen we jou duurzame en hoogwaardige producten aanbieden.

Samenwerken

Als we een collectie voor een nieuwe stad, regio of provincie willen maken, ontwikkelen we onze producten altijd samen met lokale partijen. Zo zorgen we ervoor dat een zacht babyboekje, bijvoorbeeld, echt herkenbaar is voor de lokale inwoners. Ben of ken jij zo’n partij en wil je samen met ons een nieuwe collectie op de markt brengen? Neem contact met ons op via info@nooxcitykids.nl.

Maar samenwerken kan ook op andere manieren: zo geven we al een paar jaar boeken uit via WPG Media / Uitgeverij Witte Leeuw en werken we intensief samen met Uitgeverij de Zeekoe. Ook ontwikkelden we samen met reismagazine Kleine Globetrotter een geweldig vakantiedoeboek en maakten we meerdere mooie producten voor de Rolf Groep . Voor klanten als Plaswijckpark, De Banier, Keck & Lisa, VVV Groningen, Okidoki Kinderopvang en NOOX City Kids Madrid maakten wij collecties op maat. Wil jij ook met ons samenwerken? Neem contact met ons op via info@nooxcitykids.nl.

Team Noox City Kids

Yara

Yara tovert de mooiste illustraties uit haar pen en maakt daarmee elk NOOX City Kids product tot een feest voor het oog. Wij zijn heel blij met en trots op haar illustraties voor ons vakantiedoeboek

Floor

Floor weet als geen ander een vrolijke, kleurrijke en herkenbare NOOX City Kids stijl neer te zetten. Daarnaast is ze razendsnel en aangezien wij dat ook zijn, zijn we erg blij met haar!

Femke

Femke is onze enige echte in house fotografe. Met engelengeduld legt ze onze piepkleine fotomodelletjes in zorgvuldig gestylde settings vast. Haar foto’s geven altijd zo’n fijne sfeer!

robert & melvin

Team Robert & Melvin is ons marketing team. Deze gasten bijten zich ergens in vast en laten niet meer los, tot ze het geregeld hebben. Heerlijk vinden wij dat!

Anne & Jody

Anne – Onze eigen social media kracht, die de mooiste beelden en teksten maakt zodat jullie ons dagelijks kunnen volgen.

Jody – Deze geweldige dame beantwoord dagelijks al jullie vragen. Wat zijn we blij met haar!

Rogier & Kim

De bestellingen worden iedere dag ingepakt en verstuurd vanuit ons eigen magazijn, zodat ze snel bij jullie thuis zijn!

×